Tags

I-CATCH
Leny Verhoeven
Bijloopstraat 3
4813 HS BREDA

T 06 42 86 13 60
E info@i-catch.eu

Lid van Vereniging Image Professionals

Persoonlijk kledingadvies bij I-CATCH Breda

Het persoonlijk kledingadvies is een perfect vervolg op het persoonlijk kleurenadvies.
Niet alleen de kleuren die u draagt, dragen bij aan een optimale uiterlijke verschijning, maar ook de snit en de stijl van de kleding die u draagt. U zult zich zekerder voelen als de manier waarop u zich kleedt in harmonie is met uw innerlijke persoon. Het is niet voor iedereen gemakkelijk deze persoonlijke stijl en juiste snit optimaal tot uiting te brengen.

I-CATCH kan u helpen bij het vinden van deze persoonlijke stijl en u adviseren over de snit die het best past bij uw lichaamsproporties. Zo kunt u uw figuur optimaal tot z’n recht laten komen. U komt te weten welke stoffen, dessins en ontwerpen (bijvoorbeeld de lengte van de rok, soort halsuitsnijding) bij u passen. Tevens wordt u geadviseerd over kapsel, sieraden, bril en andere accessoires. Voor deze sessie wordt u gevraagd verschillende kledingstukken uit uw garderobe mee te brengen. We bekijken dan samen welke kledingstukken u goed of minder goed flatteren. Na de sessie ontvangt u een persoonlijk stijlboek (optioneel).

Duur: 2 tot 2,5 uur.

Indien u dit wenst kunt u het consult combineren met een dagdeel personal shoppen en / of garderobemanagement. We kunnen het geleerde dan direct in de praktijk brengen!