Tags

I-CATCH
Leny Verhoeven
Bijloopstraat 3
4813 HS BREDA

T 06 42 86 13 60
E info@i-catch.eu

Lid van Vereniging Image Professionals

De vrouw achter I-CATCH

Welkom op de site van I-CATCH!
Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor schoonheid in de ruimste zin van het woord, uitgebeeld in bijvoorbeeld kunst, fotografie, make-up en fashion. De stap om bij Micky Jooren te Tilburg de opleiding tot visagiste en hairstyliste te gaan volgen was dan ook niet groot. Om me verder te bekwamen in de wereld van beauty en fashion heb ik daarna diverse opleidingen gevolgd bij het SIVO te Antwerpen, waaronder hairstyling voor foto-film-theater, kleur & styling, face- & bodypainting en grime.

Wat me vooral aanspreekt in het vak is het creatief bezig zijn met anderen en anderen inspireren om er op zijn / haar mooist uit te zien.

Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk dat het uiterlijk en innerlijk goed in balans zijn. Mijn oprechte interesse in de mens heeft ertoe aangezet een opleiding tot life- en loopbaancoach te gaan volgen. Tevens heb ik me bekwaamd op het gebied van lichaamstaal, zodat ik u kan coachen op het gebied van innerlijk en uiterlijk!

SCHOONHEID = HARMONIE

Bij I-CATCH bent u, zowel particulieren als bedrijven, op het goede adres voor individuele adviezen en workshops/presentaties op het gebied van make-up, hair, kleur, stijl en imago.

Hopelijk tot ziens!

Leny Verhoeven